Jubilæum i Tampere

7. september 2018 fejrer Foreningen NORDEN Tampere 75 års jubilæum.

I den anledning har formanden for Foreningen NORDEN Odense sendt en hilsen til formand Leena Lusa.

INVITATION TIL KAFFEMIK

PÅ 2. SAL I CAFÉ ALLU

Det Grønlandske Hus i Odense vil gerne invitere venner og bekendte til kaffemik på torsdag den 27. september kl. 16-18 i anledning af, at vores formand Benny Nybo, har bestredet formandsposten i 20 år. Samtidig vil der være mulighed for at sige tillykke med de 70 år.

Benny er udpeget af Odense Byråd og er en af initiativ­tagerne til Nordatlantisk Hus, idet han ønskede at grøn­lænderne i Odense kunne komme ned på Odense Havn, tæt på vandet.

Direktør Kirsten Mærsk

Direktør Det Grønlandske Hus i Odense

VELKOMMEN - VÆLKOMIN

VELKOMIN - TIKILLUARITSI

Foreningen NORDEN bliver 100 år i 2019

Foreningen NORDEN blev startet som en fredsbevægelse i Danmark, Sverige og Norge kort efter afslutningen af 1. verdenskrig.

I Danmark blev Foreningen NORDEN stiftet den 15. april 1919.

100-års jubilæet markedres både kulturelt og idépolitisk. i 100-året fremlægges et program om fremtidens nordiske arbejde.

På selve jubilæumsdagen, den 15. april 2019, vil der være en officiel fejring. Dette vil være en fællesnordisk manifestation.